Telt modell Finnemarka, Iglo modell ypperlig for vennelag mm.

Telt modell Finnemarka, Iglo modell ypperlig for vennelag mm.

1.250,00 NOK

(inkl. mva.)

Veil. salgspris 1.250,00 NOK (inkl. mva.)

Ingen produktomtale
Vekt: 3 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Telt modell Finnemarka, Iglo modell ypperlig for vennelag mm.

 

Mere info:

Telt model Finnemarka 170cm ståhøyde!

Et meget solid telt men enkelt og slå opp. Nytt stort familie telt av Iglo type, lei av være på telt tur og ikke kunne stå oppreist?

 

Nå har vi utviklet en ny modell beregnet på 4-5 personer, ypperlig familie telt for camping ved sjø, skog og fjell.

Teltet krever ingen barduner også en fordel ved familie camping, meget enkelt og slå opp. Tre i inner stengene på inner teltet, spenn opp, deretter legg på ytterduken og klips den på,

meget enkelt og sette opp.

 

Modell Finnemarka. NYHET! 170cm høyde! Telt med ståhøyde. 3 sesongs telt! Telt for 4-5 personer. 240x240x170cm. Dobbelt telt, inner og yttertelt, meget enkelt sette opp da stengene er utenpåliggende innerteteltet,

bare og tre stengene på inner teltet!

 

Historie om modell Finnemarka: Mange av våre kunder har bedt om et telt som er høyere innvendig, samtidig som det holder mål for hardt fjellbruk, her er modellen, vår nye modell Finnemarka har gamle tradisjoner!

Vi har utviklet teltet med tanke på familie, høyde, vanntetthet, varme, ventilasjon og lett og sette opp. Glem betale mange tusen kr for et skikkelig iglo telt med god plass!

 

Nå er modell Finnemarka her! Et rimelig kvalitets telt for de som trenger et telt for sjø, skog og fjell. Vekt 3,4 kg. Vannsøyle 3000mm. 

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt