Utsolgt
Jinko Solar 330 wp Cheetah (Half-Cells 1500V) (Black Frame)

Jinko Solar 330 wp Cheetah (Half-Cells 1500V) (Black Frame)

Produktet er utsolgt.

1.755,00 NOK

(inkl. mva.)

Veil. salgspris 1.755,00 NOK (inkl. mva.)


Ingen produktomtale

Vekt: 25 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Jinko Solar 330 wp Cheetah (Half-Cells 1500V) (Black Frame)

 

Anutgått erstqattes av 450watt paneler

 

Mere info:

Jinko Solar 330 wp Cheetah (Half-Cells 1500V) -panel har såkalte halvceller og er egnet for PV-installasjoner opp til 1500V.

 

Solcellene er basert på PERC-teknologien, inkluderer 5 samleskinner og er PID-resistente.

 

Modulene er grundig testet, med forskjellige sertifikater oppnådd. Kabelen har en tilpasset lengde på 1200 mm.

 

Halvceller I seg selv er halvceller ganske enkelt solceller kuttet i to av en laser. Halvceller genererer halvparten av kraften, men møter også mindre motstand. En fjerdedel av motstanden enn normalt. Fordi panelet har dobbelt så mange celler, er den genererte utgangen lik moduler med bare 60 celler, men halvparten av motstanden. Den reduserte motstanden betyr at det er mindre tap av kraft og som et resultat en høyere effektivitet. En annen fordel med halvceller er at det er dobbelt så mange cellestrenger som er kortere enn ellers.

 

Når skyggen dekker en eller flere av disse strengede cellene, vil de gjenværende fortsatt fungere på sitt beste. Høyspenning Jinko Solar 330 wp Cheetah (Half-Cells 1500V) moduler kan brukes i PV-installasjoner opp til 1500V i stedet for 1000V.

 

Dette betyr at det er en høyere spenningsgrense, noe som betyr at flere paneler kan brukes i en enkelt streng. Dette er avhengig av valgt omformer. Denne typen skalering muliggjør reduserte kostnader, for eksempel mindre nødvendige kabler og koblingsbokser. Andre aspekter ved sparing inkluderer installasjons- og vedlikeholdskostnader. 5 samleskinner Solcellene inkluderer 5 samleskinner hver. Samleskinner er de bredere linjene på cellene. Disse lar strømmen strømme fra en celle til en annen. I utgangspunktet, jo flere samleskinner, jo bedre. PERC-teknologi Ikke alt lys som skinner på et solcellepanel absorberes umiddelbart. Baksiden av cellene er ledende. Sollys eller potensiell energi forsvinner som varme. PERC-celler har ryggen forbedret med et lite, ikke-ledende, reflekterende lag. Lys som ikke først ble absorbert reflekteres tilbake i cellen. PID-motstand Fra de mange testene disse panelene gjennomgår, er sannsynligvis 'double-85-test' den viktigste. Jinko Solar 330 wp Cheetah (Half-Cells 1500V) solcellepaneler er testet i en ekstrem temperatur på 85 ° C og en fuktighet på 85% i løpet av 96 timer. JinkoSolar er det eneste selskapet som får panelene sine til å fullføre testene med mindre enn 5% nedbrytning. Sertifikater Ved siden av ovennevnte test tildeles sertifikater for å tåle en vindbelastning på 2400 Pa og en snøbelastning på 5400 Pa, sammen med for eksempel høy motstand mot salttåke og ammoniakk. Kablene til Jinko halvcellemodulene er 1200 mm lange.

 

 

SKU JKM330M-60H-V
Brand Jinko Solar
Manufacturer Jinko Solar
Country of manufacture China
Quantity Per Pallet 30 pcs
Warranty in Years 12
HS-Code 85414090
Power (Wp) 330
More Information
Cell material Monocrystalline
Number of cells 120
Colour frame Black
Cable length (mm) 900
Glass with anti-reflection coating Yes
Length (mm) 1684
Width (mm) 1002
Height (mm) 35

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt