Solar caravan set Victron Energy 350Wp

Solar caravan set Victron Energy 350Wp

6.200,00 NOK

(inkl. mva.)

Veil. salgspris 6.200,00 NOK (inkl. mva.)


Ingen produktomtale

Vekt: 6 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Solar caravan set Victron Energy 350Wp

 

Mere info:

Vil du ikke betale høye avgifter for strømforbindelsen i leiren, eller trenger du energi når som helst og hvor som helst utenfor sivilisasjonen? Bare bruk solenergi for å lade batteriet ombord i campingvognen/bobilen din.

Vi tilbyr deg, for en god pris, kjøp av et optimalt designet 350 Wp solcelleanlegg for campingvogner og bobiler med 5 års garanti på solcellepaneler og en solcellekontroller.

Dette systemet fungerer med en 12V batterispenning. Det er et av de mest solgte og brukte solcelleanleggene i vårt tilbud.

2x Solcellepanel Victron Energy 175Wp / 12V (dimensjoner 1485x668x30mm)

1x PWM solcellekontroller Victron Energy LCD & USB 30A

1x Kabelsett 6mm2 inkl. krympede koblinger MC4 - lengde 7m

1x MC4-par-kontakt 1x batterisikringsbryter + 2x 50A sikring

Denne enheten inneholder ikke et batteri. Dersom du ikke har innebygd batteri i campingvognen, anbefaler vi å velge et lukket AGM-, GEL- eller LiFePo-batteri fra solbatteriseksjonen.

Hvor mye energi kan dette solsystemet produsere 350Wp i gjennomsnitt med optimal soleksponering?

vår ca 882 Wh / dag sommer ca 1216 Wh / dag høst ca 882 Wh / dag vinter ca 182 Wh / dag

Victron Energy LCD & USB 30A solcellekontrolleren tar seg av den fullstendig uovervåkede driften av systemet,

den har en tydelig integrert LCD-skjerm. Det vil gi deg interessant informasjon om driften av hele systemet.

Rett på fronten av solcellekontrolleren finner du også to USB-utganger som egner seg for eksempel for lading av mobiltelefoner.

Etter installasjonen, velg en av de fire forhåndsinnstilte batteritypene: AGM, GEL, væske eller LiFePO4

 

Settet inneholder et sett med to kabler 7m lange. MC4-kontakter presses i endene av kablene for tilkobling til solcellepanel.

Du kan også bruke en del av kabelen til å koble sammen solcellekontrolleren og batteriet - du vil kun installere en sikkerhetsskillebryter på denne kabelen så nær batteriet som mulig i henhold til diagrammet.

Den som installerer må ettermontere endene av kablene som fører til solcellekontrolleren med stikkontakter. For batteriet ender kabelen med passende maljer, avhengig av batteritype.

Hvordan velge riktig solsystem? Vi multipliserer forbruket til individuelle enheter drevet av solsystemet i watt med antall timer forventet drift per dag. Resultatet vil være det totale behovet for Wh (wattimer) per dag. Hvis dette tallet er lavere enn de angitte verdiene for hver sesong, er ytelsen til systemet tilstrekkelig, ellers er det nødvendig å velge et kraftigere system.

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger